ŠOK: Zvezda u gadnom problemu: Otkriveno koliko Pavkov pauzira zbog povrede!

Autor:

Sport

07.08.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će morati bez svog špica Milana Pavkova u naredne dve nedelje! On će zbog povrede propustiti revanš u Danskoj naredne nedelje, a ukoliko Zvezda prođe Kopenhagen pitanje je koliko će biti spreman za utakmicu sa švajcarskim Jang Bojsom u plejo-fu za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov van terena dve nedelje!

Ispostavilo se da je Milan već u drugom minutu prvog dela igre povredio zadnju ložu i od tada do kraja poluvremena stiskao zube, pa čak povređen postigao i spomenuti gol.

Crveno-beli su vodili od 44. minuta upravo golom Pavkova, ali su svi bili iznenađeni činjenicom da ga je od starta drugog poluvremena na terenu zamenio Ričmond Boaći.

Bilo je utoliko čudnije jer je Pavkov pri izlasku sa terena gestikulacijom rukama podgrevao atmosferu na tribinama i delovalo je da je sve u redu.

Pored toga, propustiće u Superligi mečeve protiv Mladosti u četvrtom, Spartaka iz Subotice u petom i Čukaričkog u šestom kolu domaće Superlige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading