Partizan ima jedan jedini problem pred Malatiju - Milošević: Spremni smo; Ostojić: Čuo sam da prete...

Autor:

Sport

07.08.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana igraju ovog četvrtka od 21.00 meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije. Turski klub je definitivno najveći izazov u Evropi do sada, a strateg crno-belih Savo Milošević se nada najboljem ishodu uz ogroman problem koji je nastao povredom Nemanje Miletića, iskusni fudbaler je i dalje neizvestan za meč.

RepublikaFoto: Ilija Momčilović
Konferencija pred meč sa Malatijom

- Stalno ponavljam pred ove utakmice da najbitnije da su svi zdravi. Imamo problem Nemanje Miletića koji pokušavamo da rešsimo. Svi ostali su zdravi, ekipa je spremna. Verujem da mozemo da dignemo nivo trčanja i kvaliteta igre, posle 4 odigrana meča trebalo bi da smo u takmičarskoj formi. Njihovo prvenstvo jos nije počelo, pa cemo i tu tražiti neku svoju šansu- rekao je Milošević.

Iskusni fudbaler Bojan Ostojić je izuzetno motivisan za meč sa Malatijom.

- Slažem se sa šefom, imamo jedan jedini problem, Miletin problem. Nadam se da ce stisnuti zube i izaći na teren. Sto se tiče Malatije biće drugačija utakmica od svih što smo igrali. Radujemo što iz meča u meč igramo sve bolje, moramo da gledamo sebe. Znamo koliko nam i šta donosi ovaj dvomeč- rekao je Ostojić.

Utakmica je od ogromnog značaja, igranje u Evropi za Partizan je bitno i zbog finansijskog dela, meč sa Malatijom je verovatno najbitniji do decembra, pa je priprema bila temeljna.

RepublikaFoto: Starsport

- Tipičan predstavnik turskog fudbala, sa odličnim strancima. Malatija je bila treća u njihovom prvensvu ispred Bešiktaša, veoma su agresivni kao i većina njihov ekipa iz Turske. Ovo će biti do sada najbolji test, dosadašnji protivnici nisu uspeli da nas ugroze. Znam mogućnosti naše ekipe, ali jos nisu definisane stvari. Prelazni rok je jos u toku, potrebno je vreme da se uigramo. Da izvucemo maksimim i nadam se da ce to biti dovoljno protiv Malatije- rekao je Savo Milošević.

Ožegović ili Sadik, da li je dilema razrešena?

RepublikaFoto: Starsport

- Rešena je dilema, imamo svojih opcija. Možda i Pešukić bude igrao na desnom beku, kad smo ga zbog toga doveli- zagilicao je maštu Savo Milošević.

Ostojić je imao poruku podrške za saigrače, ali i za protivnike. Iskusni defanzivac je rekao kako je atmosfera u ekipi odlična.

- Šitam u pojedinim medijima kako neki njihovi igači prete, da su bolji od nas. Ne bih se složio s tim, niko nije bolji dok se utakmica ne odigra. Naravno, cilj nas koji igramo pozadi je da sačuvamo našu mrežu. Atmosfera je odlična, nadam se da ćemo nastaviti kao i do sada. Jer atmosfera pravi rezultate-rekao je Ostojić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading