Želeo da gleda se*s svoje žene i fudbalskog idola

Autor:

Sport

06.08.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da se žene "lepe" za fudbalere, ali bivši francuski reprezentativac Emanuel Peti otkrio je neverovatno iskustvo koje je imao sa pripadnicama lepšeg pola dok je uživao najveću popularnost u karijeri.

RepublikaFoto: twitter.com/90sfootball
Emanuel Peti

Prekretnica u životu nekadašnjeg veziste Čelsija, Arsenala i Barselone je osvajanje Svetskog prvenstva 1998. godine na Mundijalu u Francuskoj. Od tada mu je planetarna popularnost donela i neobična iskustva sa ženama.

Najekstreminije se odnosi na to da ga je jednom prilikom presreo bračni par, a muž je izašao za neverovatnom ponudom.

- Uvek sam imao ''problema'' sa ženama, čak i pre Svetskog prvenstva, ali sve se pogoršalo nakon 1998. godine. Međutim, ne žalim se - poverio je fudbaler koji je završio karijeru pre 15 godina.

A onda je usledilo šokantno priznanje o ponudi koju je dobio.

- Jedne noći bio sam ispred restorana i čekao taksi, kad mi je iznenada prišao par, a muškarac je dao nepristojan predlog. Želeo je da imam seks sa njegovom ženom dok on gleda. Samo sam se zahvalio na ponudi i odbio ga - rekao je Peti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading