SALE, ODABERI FUNKCIJU U FSS

Autor:

Sport

07.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda poput Saše Ilića može da bira funkciju u FSS, poručuje novi sportski direktor saveza Vladimir Matijašević za Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Matijašević

Pojavila se u pojedinim medijima informacija da bi bivši kapiten Partizana mogao da preuzme brigu o mlađim selekcijama srpskog fudbala, što je mesto koje je bilo upražnjeno odlaskom Mitra Mrkele u Crvenu zvezdu. Međutim, prema Matijaševićevim rečima, Sale još nije odlučio čime će se baviti po završetku igračke karijere, ali može da računa da su mu vrata na Terazijama 35 širom otvorena.

- Ideja oko Saletovog dolaska u FSS nastala je u nekim našim razgovorima. Prijatelji smo još od igračkih dana. On nije odlučio čime će da se bavi, tako da ne znamo na kojoj će funkciji biti. Za takvu legendu vrata su uvek otvorena. On može da bira da li će biti trener ili preuzeti neku od direktorskih funkcija. To nije samo moje razmišljanje već plod razgovora sa predsednikom i potpredsednicima saveza - rekao je Matijašević za Srpski telegraf.

On je dodao da će praksa biti da se na važnim funkcijama u srpskom fudbalu nađu velika imena.

- Cilj je da vratimo što više asova. Da budemo svi zajedno i da budemo što jači, to je u interesu srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading