Jedni sele Dibalu u Pariz, drugi tvrde da ostaje

Autor:

Sport

06.08.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko odlaska Paula Dibale iz Juventusa još uvek nije gotova, a želja Argentinca je da ostane u "staroj dami". Ako je verovati zvaničnom sajtu Juvea Paulo će i dalje biti u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Dibala

Status Paula Dibale u Juventusu je pod znakom pitanja od momenta kada je Mauricio Sari kazao Argentincu da je suvišan u klubu. Bio je blizu prelaska u Mančester junajted ali se nije dogovorio oko plate pa se Dibala pojavio u ponedeljak u trening centru Juventusa na medicinskom pregledu. 

Navijači su dočekali Dibalu kao da je ponovo potpisao za Juve, mada Gazeta i dalje spekuliše da bi Argentinac mogao da ode iz Torina. Taj italijanski medij kaže da će Dibala otići u PSŽ jer prebogati pariski klub ima mogućnost da plati ambicioznog napadača. 

Ako je međutim verovati zvaničnom sajtu Juvea Dibala neće menjati sredinu jer se slikao u plavom dresu tima koji je inače treći dres za predstojeću sezonu. Po ovakvim stvarima se često da zaključiti ko odlazi, a ko ostaje u ekipi kao i kada nekog igrača izostave sa klupskih kalendara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading