Lukaku u Anderlehtu: Ne vraća se u Mančester

Autor:

Sport

06.08.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos između Mančester junajteda i Romelua Lukakua žestoko je narušen, a zbog toga belgijski napadač uopšte ne trenira sa ekipom Olea Gunara Solskjera. Posle ponedeljka on i u utorak trenira sa svojim bivšim klubom Anderlehtom čekajući da se razreši njegova transfer saga.

RepublikaFoto: Promo
Romelu Lukaku

Treninzi Anderlehta ovih dana su možda ne planirano u žiži novinara iz više evropskih zemalja. Razlog je što Romelu Lukaku trenira sa bivšim klubom jer ne želi da bude više u Junajtedu. Belgijski napadač je davno rekao da želi transfer, a njemu su propali prelasci i u Inter i u Juventus.

Milanski klub se nisu dogovorili oko visine odštete, dok je transfer u Juve propao zbog toga što engleski klub nije uspeo da se dogovori sa Paulom Dibalom koji bi bio deo trampe za Lukakua.

Odnos menadžera Solskjera i Lukakua je narušen i kada je Belgijanac na Tviteru podelio statistiku sa treninga, a sve zbog kritika na račun brzine njegovog trčanja. 

U Junajtedu su ranije rekli da je Lukaku povređen i da zbog toga ne igra u prijateljskim mečevima u pred sezoni, dok su u ponedeljak poručili da Romelu ima slobodan dan i da će u Karingtonu u trening centru "crvenih đavola" biti u utorak. Umesto toga Belgijanac je i dalje u domovini. 

Inače Lukakuovim boravkom u Briselu nastaje novi problem jer je on trenirao u majcama Anderlehta koji uopšte nema istog dobavljača dresova kao i Junajted. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading