Alarm na Marakani: Milojevićev verni "vojnik" pod znakom pitanja, Stojković van protokola!

Autor:

Sport

06.08.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Kopenhagena (20.45, RTS 1, Arena 1) igraju najvažniju utakmicu ovog leta, možda bez El Fardu Bena!

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Posle revanš meča sa Helsinkijem, odigranom na veštačkoj podlozi, Ben je osetio povredu mišića. Trenirao je smanjinim intenzitetom tokom vikenda, nadali su se u stručnom štabu da će sve biti u redu, ali povreda i dalje muči ofanzivca.

Konačna odluka o tome da li će junak prošlogodišnjih kvalifikacija biti u startnoj postavi srpskog šampiona biće doneta po podne, najkasnije do 17 časova, prenosi Mocartsport.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Veruju u Ljutice Bogdana da će ipak Ben snisnuti zube i zaigrati protiv Danaca, ali u slučaju da ne bude mogao da igra alternativa je Aleksa Vukanović. Biće to prvi veliki meč nekadašnjeg ofanzivca Napretka u crveno-belom dresu koji igra od početka. Dao je gol u 161. večitom derbiju, ali je tada ušao sa klupe.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Marko Gobeljić

Zanimljivo je da u protokolu neće biti prošle godine standardnog desnog beka Filipa Stojkovića. On je igrao u Helsinkiju, ali ga je greška kod drugog gola skupo koštala pa će njegovo mesto zauzeti Marko Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading