Saša Ilić direktor u FSS!

Autor:

Sport

06.08.2019

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se da legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, po okončanju igračke karijere, preuzme neku od funkcija u Humskoj. Međutim, nova adresa Saše Ilića biće Terazije 35.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Ljudi iz FSS nameravaju da ponovo aktiviraju poziciju direktora mlađih selekcija, a u toj ulozi bi trebalo da vidimo čoveka koji je ostavio najveći trag u redovima crno-belih u ovom veku.

Maja ove godine Saša Ilić je prekinuo blistavu karijeru, uokvirenu brojnim rekordima u redovima Partizana, ali se nije dogovorio sa čelnicima matičnog kluba oko novog posla. Žurnal tvrdi da će nekada sjajni vezista prihvatiti poziv sa Terazija 35.

- Ilić će u hijerarhiji FSS biti odmah iza Vladimira Matijaševića, a iznad Gorana Grkinića koji je od Gorana Vasilijevića preuzeo mesto koordinatora mlađih selekcija - piše Sportski Žurnal.
RepublikaFoto: starsport
Saša Ilić

Ako bude imenovan u FSS kao direktor mlađih selekcija Saša Ilić će imati pune ruke posle i još više problema.

Mlađe selekcije se nisu proslavile u poslednje vreme. Mlada reprezentacija je doživela debakl na Prvenstvu Evrope u Italiji, omladinci i kadeti se nisu ni plasirali na završnu smotru najboljih timova Starog kontinenta.

Saša Ilić je prošao sve mlađe reprezentativne elekcije. Bio je učesnik Mundijala 2006. godine u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading