Legenda Mančester junajteda se vraća u Englesku u potpuno novoj ulozi!

Autor:

Sport

05.08.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Mančester junajteda i nekadašnji igrač Evertona Vejn Runi možda postane trener-igrač engleskog drugoligaša Derbi Kauntija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vejn Runi

Vlasnik kluba Mel Moris namerava da da na vrednosti svojoj ekipi kroz defile velikih imena, ako ne u igračkom kadru, onda bar na klupi ekipe.

U slučaju Vejna Runija, bilo bi i na klupi i na terenu pošto je Moris Runija zamislio kao igrača u polju i pomoćnika menadžera Filipa Kokua.

Ako Runi uskoči u ovu ulogu i postane pomoćnik Kokuu, igraće za tim i vodiće ga protiv Fulama za koji igra Aleksandar Mitrović.

Runi je nekoliko puta nagovestio da bi mogao da postane trener. Već je imao nekoliko ponuda da to i postane iz Engleske i SAD, ali za sada 33-godišnji napadač hoće još neko vreme da igra.

Najbolji strelac u istoriji engleske reprezentacije (53 gola) je trenutno u SAD gde igra za DC Junajted iz Vašingtona i sa svojim klubom ima ugovor na još skoro godinu i po dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading