(FOTO) Miletićev zglob kao teniska loptica... Prizor nije za one sa slabim želucem, ljubimac "grobara" neizvestan za Malatiju!

Autor:

Sport

05.08.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve čini Patrtizanov medicinski tim da do četvrtka oporavi Nemanju R. Miletića i pripremi ga za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije, ali povreda defanzivca dan posle duela sa Mačvom definitivno ne izgleda dobro.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Zglob desne noge je neverovatno otekao i njegova igra protiv Turaka je u ovom trenutku pod velikim znakom pitanja.

Beskompromisni borac je imao nesreću da obnovi povredu, sa kojom je kuburio i minulog proleća i to tako što mu je u 58. minutu meča fudbaler Mačve Igor Ristivojević slučajno, posle jednog duela, svojom nogom povukao stajni zglob i iskrenuo ga gotovo do tačke preloma.

Foto: instagram.com/nemanja_73
Zglob Nemanje Miletića

Tome u prilog i fotografija povrede fudbalera, koji je često igrao i pod injekcijama i povređen i koji i sad čini sve da se oporavi do četvrtka kako bi pomogao saigračima, ali noga zaista ne izgleda dobro i teško je poverovati da će bilo ko rizikovati veću štetu.

Tim pre, što i Miletića najverovatnije očekuje transfer u inostranstvo i svaki rizik ugrožavanja, ne samo potencijalnog posla i za Partizan i za njega lično, nego i daljeg nastavka karijere treba apsolutno isključiti.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Nemanja Miletić

Iako je jasno da će treneru Savu Miloševiću biti veoma teško da pronađe pravu alternativu na desnom beku za reprezentativca Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading