Mesi ne putuje u Ameriku

Autor:

Sport

05.08.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Barselone Lionel Mesi neće igrati na naredne dve utakmice u SAD protiv Napolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Barselona je potvrdila da Argentinac neće putovati sa ekipom jer je po dolasku sa odmora, na prepodnevnom treningu u ponedeljak povredio list.

Lekarska ekipa nije precizirala kada će se Mesi vratiti na teren.

- Mesi je napustio trening zbog toga što je osećao nelagodnost u predelu lista desne noge. Testovi su pokazali da je povreda prvog stepena. Ostaće u Barseloni i neće putovati u SAD na turneju sa klubom. Kada će se vratiti fudbalu zavisi od dužine oporavka - stoji u saopštenju medicinskog tima prvaka Španije.

Takođe, na put u SAD neće krenuti ni novajlije, Frenki de Jong, Antoan Grizman i Žunior Firpo.

Mesi je na Instagramu poručio kako mu je žao što nije u stanju da pomogne ekipi.

- Radovao sam se startu priprema, ali sam na prvom treningu nažalost doživeo povredu, zbog toga me neće biti neko vreme na terenu. Želeo sam da budem uz tim i navijače na turneji u SAD. Ovog puta to se neće dogoditi, ali nadam se da se vidimo uskoro - poručio je Mesi.

Barselona prvi meč sa Napolijem igra u sredu 7. avgusta na "Hard Rok" stadionu u Majamiju, da bi tri dana kasnije u En Arboru u Mičigenu odigrali i drugi meč sa Italijanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading