OSTAJE U CRNO-BELOM!

Autor:

Sport

05.08.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je bio među timovima koji su bili najzaniteresovaniji za dovođenje Paula Dibale ali će Argentinac ipak ostati u Juventusu. Špic italijanskog šampiona je zato imao lep doček u trening centru Juvea.

RepublikaFoto: instagram.com/paulodybala
Paolo Dibala

Paulo Dibala je nedavno dobio neprijatne vesti od Mauricija Sarija da je nepotreban u Juventusu i da je deo trampe po kojoj bi Romelu Lukaku prešao u Juventus, a Dibala u Mančester junajted. Ipak Argentinac je tražio čak 350 hiljada funti nedeljno kako su pisali engleski mediji i to klub sa "Old traforda" nije želeo da prihvati. 

Dibala će zato ostati u Torinu iako mu je trener Sari rekao da ga ne želi u timu. On je u ponedeljak došao u trening centar na medicinske preglede zajedno sa Aleksom Sandrom, a navijači crno-belih su ga dočekali kao da je u najmanju ruku realizovan veliki transfer. Inače za Dibalu su i dalje navodno zainteresovani PSŽ i Totenhem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading