JANG BOJS POTENCIJALNI RIVAL ZVEZDE KA LŠ

Autor:

Sport

05.08.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je već upoznata sa kim će se sastati u pohodu na Ligu šampiona ukoliko savladaju Kopenhagen, eventualnog protivnika u Ligi Evrope saznaće u 13.30, gde će igrati ukoliko budu poraženi od Danaca.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Ekipa Vladana Milojevića je bila u povlašćenom šeširu na izvlačenju, što znači da nisu mogli da budu upareni sa Ajaksom ili Dinamom iz Zagreba, a sledeći korak ka najelitnijem i najprestižnijem evropskom takmičenju biće Jang Bojs.

Švajcarci su možda i najteži rival kog je Zvezda i mogla da dobije, pošto su crveno-beli sigurno više priželjkivali Maribor, Rozenborg ili APOEL i Aarabag. Ali, s druge strane izbegao je srpski šampion Slaviju iz Praga.

Prva utakmice plej-ofa igra se 20. i 21. agusta, dok je revanš nedelju dana kasnije.

Novi korak ka Ligi šampiona, crveno-beli će napraviti u utorak kada na domaćem terenu igraju prvi meč protiv Kopenhagena, koji počinje od 20.45 i koji ćete moći da pratite uživo na našem blogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading