MIHA IZ POSTELJE URLA NA IGRAČE!

Autor: I.MOMČILOVIĆ

Sport

05.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović (50) bio je veoma besan kada je iz bolničke postelje u Bolonji posmatrao poraz svog tima na prijateljskoj utakmici protiv Kelna (1:3). Miha boluje od leukemije i završio je prvu fazu hemioterapije pošto je otkriveno da boluje od opake bolesti, ali mu to ne smeta da posao obavlja na prepoznatljiv temperamentan način.

Siniša Mihajlović

Siniša tako posmatra treninge i prijateljske utakmice svoje ekipe iz bolnice "Sant Orsola" putem video-linka, a mejlom stalno komunicira sa stručnim štabom oko plana i programa priprema za predstojeću sezonu. Srbin je tako gledao poraz svog tima od Kelna, a bio je toliko besan na izabranike da je bolnica odjekivala od njegovog nezadovoljstva.

UČINILI GA PONOSNIM

Siniša je bio veoma nezadovoljan načinom na koji su njegovi izabranici odigrali utakmicu, što im je jasno rekao u video-razgovoru.

- Šef je bio besan posle poraza od Kelna i to nam je rekao. Saopštio nam je da najbolji način da mu pomognemo jeste da ga učinimo ponosnim, tako da svako mora još više da doprinese timu. Zbog toga smo se u narednim utakmicama potrudili da mu damo poklon zbog kojeg će biti ponosan na nas - istakao je vezni fudbaler Bolonje Roberto Sorijano (28).

Fudbaleri Bolonje poslušali su savete svog "mistera" i potom zabeležili pobede nad Šalkeom (3:2) i Augzburgom (3:2).

Fudbaleri Bolonje

DOBAR ZNAK

Kako prenose mediji u Italiji, Siniša je ponovo onaj stari uprkos velikoj borbi sa opakom bolešću, što se vidi i po njegovom ponašanju. Cela bolnica se tresla od Mihinih kritika, što potvrđuje da se nekadašnji levonogi fudbaler oseća bolje.

- Bili smo u drugoj sobi, večerali, ali smo njegovo vikanje čuli jako dobro. To je ipak dobar znak jer znači da se trener oseća dobro - poručio je izvor iz italijanske Republike.

Ipak, kako prenose Italijani, postoje dani kada ni Mihajlović ne može da odgovori zahtevima trenerskog posla. Otkad je počela hemioterapija, bivši selektor reprezentacije Srbije izgubio je nekoliko kilograma, nekad se ne oseća dobro, pa ne može sve da isprati na najbolji način. Jasno je da za sjajnu levicu svetskog fudbala borba tek predstoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading