Kopenhagen osakaćen dolazi na Marakanu: Bez iskusnog štopera, pod upitnikom i vezista!

Autor:

Sport

04.08.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz velike probleme FK Kopenhagen dolazi u Beograd! Pored toga što su nedavno ostali bez najboljeg igrača, Roberta Skova, kojeg je uprava prodala Hofenhajmu mimo želje trenera, Lavovi stižu na megdan Crvenoj zvezdi i bez komandanta odbrane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stale Solbaken

Iskusni štoper Andreas Bjeland, koji je igrao i za Tvente i Brentford, pre nego što se vratio u FK Kopenhagen, zbog povrede neće ni putovati za Beograd, otkrio je Stale Solbaken, trener danskog prvaka.

FK Kopenhagen će u ponedeljak doputovati u Srbiju, a prvi meč sa Zvezdom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće u utorak uveče (20.45).

- Andreas nije sto odsto spreman i zbog toga neće putovati na utakmicu u Beogradu -  rekao je Solbaken.

Ali, tu nije kraj problemima! Neizvesno je i da li će moći da zaigra Rasmus Falk, iskusni ofanzivni vezista, jedan od najboljih igrača u timu. On je osetio bolove na utakmici poslednjeg kola protiv Sonderjiskea.

- Falk se oseća bolje i postoji šansa da zaigra. Zbog toga će putovati sa nama - dodao je Solbaken.

Ono što raduje trenera Kopenhagena je igra na debiju novog pojačanja ekipe Pepa Bila, koji je stigao iz Saragose.
- Pep je ostavio dobar utisak. On je siguran na lopti, igra sa velikim razumevanjem iako je odradio samo jedan trening sa ekipom -  istakao je Solbaken.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading