Zvezda pustila karte u prodaju!

Autor:

Sport

04.08.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Kopenhagena prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. A srpski šampion je od nedelje u podne otvorio blagajne stadiona "Rajko Mitić" i pustio u prodaju ulaznice za meč protiv Danaca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Cena karte za severnu i južnu tribinu iznosi 800 dinara, za istočnu 1.200, za zapadnu 1.500 i za VIP deo zapada 2.500 dinara.

Blagajne su otvorene do 18 sati, u ponedeljak takođe od 10 do 18 časova, kao i u utorak na dan utakmice od 10 sati do početka meča u 20 sati i 45 minuta.

Takođe, u toku je prodaja sezonskih ulaznica u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini stadiona. I za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona važe sezonske propusnice.

Iz kluba napominju da zbog sistema ulaska na istočnu i zapadnu tribinu u vidu češljeva, kao i velikih gužvi koje se očekuju, svako, pa i deca, mora imati kartu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading