Veliki povratak Slobodana Rajkovića!

Autor:

Sport

03.08.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu je veliki povratak Slobodana Rajkovića (30) u Seriju A. Prošle sezone je bivši srpski reprezentativac bio bitke u drugoj ligi u dresu Palerma, a u narednoj će, kako stvari stoje, braniti boje Đenove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slobodan Rajković

Iako je za Rajkovića zainteresovana i Parma, čak se pominjalo da bi mogao i Lacio da mu pošalje ponudu, brojni italijanski mediji tvrde da će kršni srpski štoper postati Đenovljanin i da je pitanje sata kada će taj dogovor, koji je već postignut, biti zvanično objavljen.

Rajković će potpisati trogodišnji ugovor za crveno-plave, a u grad na obali Ligurskog mora dolazi kao slobodan igrač, pošto je njegov Palermo administrativnim putem poslat u četvrtu ligu.

Srpski štoper je do sada igrao za OFK Beograd, Čelsi, PSV, Tvente, Vitese, Hamburger, Darmštat i Palermo. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 19 utakmica.

Đenova je u velikoj ofanzivi u finišu prelaznog roka, jer je danas dogovorila i dolazak Lasea Šenea iz Ajaksa, a bori se i za Lukasa Bilju iz Milana i Lukasa Silvu iz Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading