Kopenhagen se čuvao za Zvezdu, ali nastavio da pobeđuje!

Autor:

Sport

03.08.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Kopanhagena u utorak (20.45, Arena 1) igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Danci su pred ovaj duel u domaćem šampionatu savladali Sonderiske rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Kopenhagena

Gosti su od prvog minuta krenuli u šestoj brzini, pa je napadač Kopenhagena N'Doje na asistenicju Vinda ekspresno doneo prednost protivniku srpskog šampiona u drugom minutu utakmice.

Delovalo je da će napuniti mrežu rivala, ali do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, a o "lavovi" iz Kopenhagena su u nastavku kapitulirali. Domaćin, samo što se lopta zakotrljala na startu drugog dela, poravnao je rezultat na 1:1 pogotkom Jakobsena.

Ipak, nije dugo trajalo slavlje domaćih navijača. Tačnije, samo dva minuta su uživali, jer je Jens Stage koji je u igru ušao u 46. minutu već u 49. vratio prednost Kopenhagenu. Ispostavilo se i trijumf gostima, pošto do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Kopenhagen je igrao u ovom sastavu: Gritebast, Varela, Papajanopulos, Nelson, Bengtson (od 80. Ovideo), Holse, Falk Jensen (od 46. Stage), Zeka, Fišer (od 65. Biel), Vind, N'Doje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading