Njukasl odrešio kesu i doveo dva pojačanja!

Autor:

Sport

02.08.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njukasl je danas bio zauzet na fudbalskom tržištu i uspeo je da obezbedi dolazak dva pojačanja. Nove Svrake postali su Alana Sen Maksiman i Džetro Vilems.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Njukasla

Sen Maksiman je stigao iz Nice u dogovoru koji će koštati Njukasl 18.000.000 evra, ali bi sve moglo da poraste i na čitavih 22.000.000 evra.

Holandski internacionalac Vilems stigao je iz Ajntraht Frankfurta na pozajmicu. Ona će trajati jednu sezonu, a na kraju toga će Njukasl imati opciju otkupa.

- Džetro donosi bogatstvo u iskustvu u svlačionicu i veoma sam zadovoljan što smo ga doveli ovde. Igrao je na najvišem nivou, prirodni je levonogi igrač, tako da će nam dati još jednu jaku opciju na toj strani - rekao je menadžer Stiv Brus.

Vilems je otkrio da ga je i savet Žoržinja Vajnalduma nagovorio da se preseli na Sent Džejms Park.

Kada je Sen Maksiman u pitanju, on je ovako postao drugi najskuplji igrač Njukasla ovog leta posle Žoelingtona koji je stigao za skoro 44.000.000 evra.

- Oduševljen sam što je taj igrač došao. Veoma je talentovan mladi igrač i velika je budućnost ispred njega. Ima sve atribute koje treba da ima napadački igrač, uključujući i brzinu, tamo da sam siguran da će biti uzbudljiv igrač za gledanje - rekao je Brus.

Koliko Njukasl ozbiljno računa na Sen Maksimana pokazuje i činjenica da je ovaj igrač potpisao ugovor na čak šest sezona. Zanimljiv zalog za budućnost Svraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading