Beograde, pivo i žene su ti vrh, a bio nas je strah!

Autor:

Sport

03.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je na utakmici protiv Konahs ki nomadsa u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (3:0) imao i četvrtu frakciju navijača. Grupu od oko 200 pristalica škotskog Kilmanroka ništa nije moglo da spreči da budu u Humskoj i da navijaju za crno-bele jer je upravo velški predstavnik bio krivac što oni u četvrtak uveče nisu mogli da bodre svoje ljubimce. Naime, Nomadsi su u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope šokirali sve i pobedom od 2:0 u gostima nadoknadili poraz kod kuće sa 2:1, ali u razgovoru za Srpski telegraf ističu da ih to nije odgovorilo od avanture zvane Beograd.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Kilmarnoka u Humskoj

- Mi smo avionske karte i smeštaj rezervisali i pre revanša. Nismo hteli da nam propadne oko 550 evra, koliko je svako od nas platio. Vi Srbi ste mnogo ljubazni, sve je jeftino. Pivo vam je odlično, hrana takođe, a devojke su prelepe. Sve je bilo vrh, kraljevi ste. Naučili smo da kažemo "pivo", "ćevapčići" i "vrućina" - priča oduševljeni Džeki Kenbel iz Konahsa.

Međutim, nisu svi Velšani došli u Humsku. Oni malo stariji odmah su se zaljubili u beogradske reke, te su neposredno pred utakmicu otišli na krstarenje Savom i Dunavom. A malo je falilo da ne doputuju zbog predrasuda i negativne kampanje na Zapadu.

- Iskreno, malo smo se bojali da dođemo u Srbiju. Čuli smo razne priče kako ovde nije sigurno, kako je loše stanje i siromaštvo. Čim smo stigli u utorak, odmah smo se razuverili. I ja sam uživao u pogledu na Kalemegdan i reku, bio sam tokom dana u vožnji brodom. Žao mi je što u petak moramo kući, ali ja se jednom vraćam sigurno. Mojoj devojci sam slao slike i oduševila se. Obećao sam joj da ću je dovesti u Srbiju - kazao je Robert Gordon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading