Za "dž" na Ronalda: Evo koliko koštaju ulaznice za meč Srbija - Portugal!

Autor:

Sport

02.08.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je počela prodaja ulaznica za utakmicu između Srbije i Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbija vs. Portugal

Fudbaleri Srbije 7. septembra od 20.45 dočekuju Portugal na stadionu "Rajko Mitić", a cene karata iznose od 400 do 1.200 dinara

Cena ulaznica za južnu i severnu tribinu iznosi 400 dinara, za bočne delove istoka 800, a za centralne delove te tribine 1.000 dinara.

Hiljadu dinara je potrebno izdvojiti i za bočne delove zapada, dok ulaznice za centralni deo te tribine koštaju 1.200 dinara.

Ulaznice se prodaju preko sajta www.iticket.rs, dok će, kako se dodaje, o prodaji na blagajnama stadiona javnost biti blagovremeno obaveštena.

Srbija je trenutno treća na tabeli Grupe B kvalifikacija za EURO sa četiri osvojena boda, koliko ima i drugoplasirani Luksemburg ali iz utakmice više.

Lider Grupe B je Ukrajina sa deset bodova, Portugal je na četvrtom mestu sa dva, dok je Litvanija poslednja sa jednim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading