Nimalo lak zadatak: Ako prođu Turke, evo ko sve preti crno-belima u plej-ofu!

Autor:

Sport

02.08.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je preskočio prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu Evrope u vidu Konah Kija iz Velsa, a sada mu sledi dvomeč sa turskom Malatijom. Ukoliko eliminišu Turke, crno-beli će ući u plej-of, gde ih čeka 13 potencijalnih rivala na žrebu, koji će se obaviti u ponedeljak od 13 časova u Nionu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je nosilac na tom žrebu, pa će dobiti na papiru lakše rivale.

Potencijalni rivali u poslednjem meču na putu ka grupnoj fazi, ukoliko eliminišu Malatiju su Tun - Spartak Moskva, Torino - Šahtjor Soligorsk, Univerzitatea - AEK, Mitilend - Rendžers, Molde - Aris, Rijeka, Norčeping - Hapoel Ber Ševa, Austrija - Apolon, CSKA Sofija - Zarja, Lokomotiva Plovdiv - Strazbur, Marijopolj - AZ, Ventspils - Vitorija Gimaraeš i Nefči - Bnei Jehuda.

Nema sumnje, crno-bele čeka paklen žreb u ponedeljak, a "grobari" će se moliti da sreća bude na njihovoj strani i da izvuku nekog od slabijih rivala, poput Moldea ili Arisa, Nefčija ili Bnei Jehude, CSKA iz Sofije ili Zorje Luhansk...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading