Još jedan velikan "merka" Pavlovića!

Autor:

Sport

02.08.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan veliki klub zainteresovan je za Strahinju Pavlovića. Posle Juventusa, Seltika i mnogih drugih u trku se uključila i Benfika.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović na meti velikana

Klub kroz koji je prošao veliki broj srpskih igrača poslednjih godina, a i dalje su tamo Ljubomir Fejsa i Andrija Živković, razmišlja o angažovanju talentovanog štopera Partizana ovog leta.

Informaciju je na naslovnoj strani objavio portugalski sportski list Ožogo. Mladi fudbaler Partizana je privlačan velikim klubovima zato što je levonog, ume da barata loptom, veoma je snažan i igra bez straha, iako je sastavio tek šest meseci seniorskog fudbala.

List tvrdi da bi Partizan prodao Pavlovića za 6.000.000 evra, što je suma koja se pominjala i prilikom interesovanja Juventusa. Međutim, torinski velikan je negde stao i deluje da su sve manje šanse da igrač beogradskih crno-belih postane član italijanskih crno-belih.

Ipak, samim tim što i dalje traže još jednog štopera, iako u kadru imaju Ostojića, Pavlovića, Vujačića i Dingu, u Partizanu veruju da će do kraja prelaznog roka prodati Strahinju i uveliko mu traže zamenu. Najbliži dolasku u Humsku je Boris Kopitović iz Čukaričkog, mada nisu crno-beli digli ruke ni od Nikole Maraša iz portugalskog Šavesa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading