Simeone jasan: " Feliks i Ronaldo nisu slični!"

Autor:

Sport

01.08.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feliks (19) postao je drugi najskuplji tinejdžer u istoriji fudbala kada je prešao iz Benfike za 126 miliona evra, a više su plaćeni jedino transferi Nejmara, Mbapea i Kutinja.U prijateljskoj utakmici sa Ol-star timom MLS upisao je po gol i asistenciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego SImeone

- Ne, ne mislim da je Žoao Feliks kao Kristijano. Jeste, ima igru za oko, uživao sam u tome da ga gledam otkad je došao. Ima viziju i dobru kontrolu u završnici, što znači da je zreliji od svojih godina u čitanju igre. Stvorićemo takve situacije da mu pomognemo da raste i da postane bolji i jači igrač koji svi misle da će postati - rekao je Simeone. 

Zaista sam zadovoljan svim novim fudbalerima. Felipe napreduje, Ermoso isto. Spremamo se za ono što sledi, sezona će biti teška. Zajedno smo svakog dana već više od 20 dana - dodao je Argentinac.

Žoao Feliks

U pobedi nad Realom 7:3 Žoao Feliks je takođe postigao pogodak.

- Dva gola u dve utakmice, zadovoljan sam time. Igram kao što uvek i igram, a ovo je samo početak, mada nam ide dobro. Nadam se da ćemo imati dobru sezonu. Sa Dijegom Kostom se dobro razumem, govorimo istim jezikom, nadam se da ću mu još asistirati - kaže Feliks. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading