DONALD NAJAVIO SERIJU POBEDA: Svi smo spremni za ono šta nas čeka

Autor:

Sport

10.09.2017

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da su crveno-beli spremni za meč Lige Evrope protiv BATE Borisova.

RepublikaFoto: Starsport
Donald blista ove sezone

Crvena zvezda je u subotu u gostima pobedila Javor u Ivanjici 2:0. Crveno-beli će u četvrtak na svom terenu igrati protiv BATE Borisova u meču 1. kola Lige Evropa.

 - Dobro je za nas što utakmicu u Ligi Evrope dočekujemo nakon pobede u domaćem prvenstvu. Atmosfera u ekipi je zaista odlična, svi smo spremni za ono što nas čeka. Imamo jasan cilj, želimo da pobedimo svakog protivnika, uopšte ne razmišljamo o njegovom imenu. Fokusirani smo samo na svoju igru. Znamo da nam protiv BATE-a na terenu sigurno neće biti lako, ali igramo na Marakani, pred svojim navijačima, a tu je sve moguće - rekao je Donald i dodao:

 - Nakon kraće pauze nastavili smo sezonu u istom ritmu, ostvarili smo pobedu bez primljenog gola. Odigrali smo odlično prvo poluvreme, za prvih pola sata postigli smo dva gola i praktično odlučili pitanje pobednika. Nismo želeli na tome da se zaustavimo, ali u drugom poluvremenu je malo opao ritam igre, gubili smo neke lopte koje nismo smeli. Ipak, na kraju je najvažnije da smo pobedili.

Donald je na meču u Ivanjici postigao drugi gol, a kod prvog je bio asistent Rikardinju.

 - Gledaoci su mogli da vide dva vrlo lepa gola. Pozicija kod slobodnog udarca je bila odlična, dobro sam se snašao. Često volim i na treninzima da šutiram iz slične udaljenosti, drago mi je da je ova lopta ušla i obezbedila nam miran nastavak utakmice. Veoma sam srećan i zbog Rikardinja. U poslednje vreme nije imao veliku minutažu, ali juče je pokazao svoj kvalitet. Odradio je veliki deo posla protiv Javora i svi smo zadovoljni zbog toga, njegova dobra igra mnogo znači celoj ekipi - rekao je Donald.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading