Milojević nije zadovoljan: Morali smo da pobedimo zbog Bakule!

Autor:

Sport

31.07.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, čestitao je Helsinkiju na dobroj partiji, posle plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je u revanš utakmici u Helsinkiju odigrala slab meč, poražena je rezultatom 2:1, ali zasluženo ide u treće kolo. Milojević nije bio razočaran, ali ukazao je na velike propuste koje je Zvezda imala u igri...

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Vladan Milojević

- Važno je da smo prošli dalje, to je ono po šta smo došli u Helsinki. Nema lakih rivala. Igraćemo protiv fenomenalnog protivnika, Kopenhagen je fenomenalna ekipa. Imaju svoj sistem, način igre, sjajnog trenera. Nije mesto da sada pričamo o njemu-  rekao je Milojević.

Strateg šampiona Srbije pohvalio je Fince.

- Još jednom bih čestitao fudbalerima i treneru Helsinkija. Znamo gde je finski fudbal. Na kraju krajeva mi smo jurili njihovog najboljeg špica Pukija, ako se sećate. Imaju veliki kvalitet. Imaćemo vremena da se pripremimo i odmorimo, i analiziramo ovaj meč- rekao je Milojević.

- Ne mogu da kažem da sam razočaran igrom, ali da smo mogli bolje, trebalo je. Pravimo neke greške kod nekih igrača stalno. Zabrinjavao me i tandem u sredini sa Kanjasom, prvi put igra na sintetickoj podlozi. Trebalo je mnogo bolje, ali sta da se radi, idemo dalje- rekao je Milojević.

Ipak ostaje žal za pobedom.

- Hteli smo pobedu da posvetimo Bakuli. Nažalost ona nije došla. Na poluvremenu smo znali da ce biti teško, ali uspeli smo da prođemo. Helsinki je imao želju da pobedi jednu Crvenu zvezdu, mi nismo imali takvu želju. Da li ćemo je ikada imati kod ovakvog rezultata, kad je prolaz vec završen - ne znam, kao i da li će neko igracima uspeti to da usadi kad ja odem.

Prvi meč trećeg kola odigraće se 6. ili 7. avgusta, dok je revanš 13.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading