Srbinu ne pada "cena": Englezima je Mitrović prvi pik za najboljeg strelca!

Autor:

Sport

30.07.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se početak ligaških takmičenja u Engleskoj. Sezona u Čempionšipu počinje već u petak, pa je normalno da su kladionice već objavile kvote za konačan plasman na tabeli, najboljeg strelca. Od trenutka kada je Aleksandar Mitrović objavio da će ipak ostati u Fulamu i pokušati da se kroz Čempionšip vrati u Premijer ligu sve "oči" su uprte u njega, kako navijača, tako i rukovodstva koji ima ogromno poverenje u Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

To su prepoznale i kladionice koje su ga postavile kao glavnog favorita za najboljeg strelca u sezoni. Ukoliko se kladite na Mitra na jednu uloženu funtu možete dobiti sedam. Iza njega slede napadač Brentforda Nil Mope sa kvotom 13, golgeter Hadersfilda Karlen Grant sa kvotom 17.

Mitrović je odigrao polusezonu u Čempionšipu 2018. za Fulam, kada je na 17 utakmica postigao 12 golova i pomogao umnogome ekipi da izbori plasman u Premijer ligu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading