Fudbalski potres na relaciji Engleska - Italija: Dibalin agent se dogovorio sa Junajtedom!

Autor:

Sport

30.07.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put od interesovanja do realizacije nije dugačak kada postoji prava vizija i plan! Samo nekoliko sati pošto je definitivno objavljen Juventusov plan da Mančester junajtedu ponudi Paula Dibalu za Romelua Lukakua i novac, italijanski transfer guru Đanluka di Marcio lansirao je pravu bombu: Agent argentinskog ofanzivca ima usmeni dogovor s čelnicima "Đavola" i tako je trećina posla praktično završena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala u duelu sa fudbalerima Mančester junajteda

Pošto je putem telekonferencijskog poziva Dibalin zastupnik uspeo da nađe zajednički jezik sa Junajtedom, on se ukrcao u privatni avion za London kako bi se uživo sreo sa potencijalnim budućim Dibalinim poslodavcima kako bi sve detalje konkretizovali i stavili na papir.

Ako sve bude utanačeno onako kako su se dve strane i našle, onda će se Lukakuov agent videti s ljudima iz Juventusa kako bi oni postigli dogovor. Navodno, to će biti lakši deo posla, pošto Lukaku nikada nije krio da mu je želja da zaigra u Seriji A i to konkretno u Juventusu, koji obožava.

Na kraju bi ostalo da klubovi samo dogovore najsitnije detalje transfera, pošto je Junajted navodno spreman da plati Juventusu dodatni novac kako bi Hoja stigao na Old Traford.

Ipak, sve ovo dolazi posle saznanja italijanske štampe da je Dibala nezadovoljan idejom da napusti Torino i čak da će prekinuti svoj odmor ranije kako bi se lično sastao sa Maurisijem Sarijem i video kakvi su planovi za njega. Dibalin dolazak u Torino očekuje se u četvrtak, a ubrzo ga čeka i sastanak sa Sarijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala

Podsetimo, Ole Gunar Solskjer je izostavio Lukakua iz tima za meč protiv Kristansunda i dao mu četiri dodatna dana da reši pitanje svoje budućnosti, a Belgijanac je nedavno na društvene mreže postavio fotografiju sa svojim agentom, čime je zapalio maštu fudbalskih poklonika. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala

Kako se situacija između Juventusa i Junajteda razvija ovako brzo, najveći gubitnik u ovoj priči bio bi Inter...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading