(FOTO) Boateng izabrao Italiju kako bi se pomirio sa zgodnom suprugom!

Autor:

Sport

30.07.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni Nemac Kevin Princ Boateng (32) potpisaće danas ugovor sa Fiorentinom u transferu po kojem će njegovom dosadašnjem timu Sasuolu pripasti obeštećenje od 1.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Prins Boateng

Nekadašnji reprezentativac Gane imao je ovog leta na stolu i ponudu da se vrati u Ajntraht iz Frankfurta, ali je odlučio da ipak ostane u Italiji kako bi se pomirio sa suprugom Melisom Satom nakon što ime je brak dospeo u krizu posle tri godine.

Boateng je proteklih šest meseci neslavno proveo na pozajmici u Barseloni, a sa novim timom potpisaće ugovor na dve sezone. Sasuolu će, kao što rekosmo, pripasti obeštećenje od milion evra, a i to je zarada pošto su ga prošlog leta doveli za džabe iz Bundeslige.

Transfer Boatenga u Firencu neće biti jedini posao između dva kluba pošto se poslednjih dana intenzivno pregovara i oko prelaska desnog beka Pola Lirole na Artemio Franki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night ?

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta) on Jul 29, 2019 at 3:35pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading