RIKARDINJO ODUŠEVLJEN: Gol za suprugu i ćerku!

Autor:

Sport

10.09.2017

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Brazilac Rikardinjo blistao je na meču protiv Javora u 8. kolu Superlige Srbije.

 

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Brazilac se vraća u formu

Zvezda je pobedila sa 2:0, a Rikardinjo se konačno upisao u strelce za crveno-bele na zvaničnom meču.

- Veoma sam srećan zbog današnje utakmice, i pobeda i gol došli su u veoma važnom trenutku. Možda se čini da smo rutinski trijumfovali danas, ali na terenu je to izgledalo drugačije. Javor je dosta bio fokusiran na odbranu, a takođe sam teren je nešto manjih dimenzija tako da nam je trebalo vremena da se naviknemo. Drago mi je da je sve na kraju ispalo najbolje po nas - rekao je Rikardinjo i dodao:

- Mnogo mi znači pogodak, zaista je lep, ali ja mogu mnogo više od ovoga. Razgovarao sam i sa trenerom, zaista imam ogromnu podršku od njega i on mi je takođe rekao da od mene tek očekuje dobre partije i golove. Korak po korak stičem sve više samopouzdanja i to se vidi na terenu. Saigrači u svlačionici mi takođe mnogo pomažu, a siguran sam da će posle ove utakmice sve biti mnogo lakše.

Rikardinjo očekuje da njegova ekipa nastavi uspešan niz u domaćem šampionatu.

- Prvenac u Zvezdinom dresu posvećujem svojoj porodici, supruga i ćerka su uvek uz mene, pružaju mi ogromnu podršku i očekuju od mene još bolje partije. Moram da istaknem da mi je u ovom trenutku najbitnije da je moja ekipa osvojila tri boda i da smo nastavili pobedom put ka tituli u domaćem šampionatu - poručio je Rikardinjo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading