Od lošeg ka gorem - Zidan ne zna šta ga snašlo?

Autor:

Sport

29.07.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz na klupi Reala ima brojne probleme, a sezona nije ni počela...Luka Jović se povredio baš kao i Marko Asensio, najjače pojačanje Eden Azar je došao na pripreme van forme (ugojen), sudbina Bejla još uvek nije poznata, a Zidan želi da ga se reši, poniženi su od Atletika na pripremama, i sada na sve to Tibo Kurtoa neće moći da igra dve do tri nedelje, potvrdio je lekarski tim Reala iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Tibo Kurtoa ima uganuće drugog stepena skočnog zgloba leve noge, potvrdili su iz Reala. To znači da Kurtoa neće moći da igra dve do tri nedelje pa je pitanje da li će biti na raspolaganju Zinedinu Zidanu u prvom kolu Primere u duelu sa Seltom. Sezona u Primeri počinje za 19 dana.

Belgijski golman nije na spisku igrača koji će igrati protiv Bajerna u Audi kupu. Kurtoa je peti igrač Reala koji je doživeo povredu u predsezoni.

Prvi se povredio Brahim, a sledili su ga Asensio (koji verovatno neće igratati cele sezone), Mendi i Jović koji se povredio na meču protiv Atletika. Dobra vest je da je Jović u ponedeljak trenirao, ali odvojeno od ekipe, ali ipak neće igrati protiv Bajerna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading