Bogosavac obećava: Igraćemo na gol više i proći dalje!

Autor:

Sport

29.07.2019

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički će u sredu od 20 sati i 45 minuta odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Moldea. U prvom susretu u Norveškoj nije bilo pobednika (0:0), te se može reći da oba tima imaju aktivan rezultat pred meč na Banovom brdu. Molde je bio veliki favorit pred ovaj dvomeč, sada je situacija svakako drugačija.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Miroslav Bogosavac

Fudbaler ,,brđana“ Miroslav Bogosavac osvrnuo se na prvu utakmicu protiv norveškog kluba.

- U Norveškoj smo pre svega delovali kao kolektiv i to je naše najjače oružje. Svesni smo da samo tako možemo do plasmana u narednu rundu. Znamo i gde smo grešili u prvom meču, nismo počeli kako treba, bila je to posledica veštačkog terena i mladosti našeg tima. Kako je utakmica odmicala, delovali smo sve bolje. Eto, i ja u prvom poluvremenu nisam imao prostora da se ubacujem napred, Molde nas je jednostavno naterao da se branimo, dok je u nastavku bilo mnogo, mnogo bolje, rekao je Bogosavac za klupski sajt.

Pre meča u Moldeu Bogosavac je najavljivao da će konačni rezultat glasiti 0:0.

- Istina je da sam najavio taj rezultat pre polaska u Norvešku. Sada očekujem da ćemo proći dalje. Ako treba, neka bude ponovo 0:0, pa da dođemo i do penala, rekao je fudbaler i najavio težak meč.

- Od početka sezone smo najavili da ćemo igrati na gol više, tako će biti i protiv Moldea. I ukoliko postignemo gol više od rivala, eto nas u trećoj rundi. Čeka nas teška utakmica, vrhunska su ekipa, pokazali su to i u prvoj utakmici, objasnio je Bogosavac.

On kaže da će publika na domaćem terenu dodatno pomoći Čukaričkom u meču protiv jakog protivnika.

- Publika će nam dati dodatnu snagu, biće naš vetar u leđa. Isto tako, odgovara nam prirodna trava, na ovom terenu treniramo, igramo većinu utakmica, sada je na gostima da se prilagođavaju. Opet, moramo da budemo maksimalno oprezni u svakom momentu, naglasio je Bogosavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading