Oglasio se Slavko Perović: "Imam srčanu anomaliju, ali mogu da igram fudbal"

Autor:

Sport

28.07.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Perović je zbog srčanih problema hitno morao da dođe u Beograd, preneli su rumunski meidji, ali nekadašnji fudbaler Crvene zvezde kaže da malo preteruju.

RepublikaFoto: Starsport
Slavko Perović

Perović je uredno prošao lekarske preglede u Dinamu iz Bukurešta, odigrao 29 minuta protiv Vitorula, a nakon meča je ustanovljeno da ipak nije u najboljem zdravstvenom stanju.

- Digla se bespotrebno velika prašina. Kada sam potpisao ugovor sa Dinamom iz Bukurešta obavio sam detaljne medicinske preglede. Sve je prošlo kako treba. Međutim, ubrzo smo bili podvrgnuti specijalističkim pregledima, na kojima je otkriveno da imam srčanu anomaliju. Ja to i ne krijem, deset godina imam taj problem, ali sam od raznih doktora i specijalista dobijao dozvolu da igram fudbal. Prvi se ne bih šalio sa takvim stvarima, jer nije srce koleno, pa da samo "kvrcne". Dakle, svi su me uverili da nesmetano mogu da se bavim profesionalnim sportom - kazao je za Mocartsport Slavko Perović.

Nekadašnji napadač Zvezde kaže da mu je jasno zašto su Rumuni oprezni.

- Donekle je i normalno što se digla prašina. Jer su u poslednje dve godine na rumunskim terenima umrla dva igrača. Takođe, i naš trener je nedavno imao srčani udar. Normalno je onda što su u klubu želeli da budu oprezni. Rekli su mi da odem u Beograd i odradim preglede. Znali su da ću to brže da uradim u svojoj zemlji. Uradio sam to i doneo potrebnu dokumentaciju.

 Veruje Perović da će uskoro biti na terenu.

- Doktor Dinama je pod velikim pritiskom, jer i on mora da da dozvolu. Ceo slučaj je dobio nepotrebno veliku dimenziju, možda i zbog toga što Dinamo nema dobar status u rumunskim medijima. Stalno se traže neke afere, ali proći će sve kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading