(VIDEO) Magija u Londonu, Depaju i Dembeleu ne smeta odlazak Fekira!

Autor:

Sport

28.07.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više Nabila Fekira, ali će francuski Lion ponovo imati tehnički moćnu i potentnu ekipu. Ponovo je Lion pokazao da bi mogao da bude ozbiljna koska za najjače timove iz Lige šampiona. Forma se još traži, ali je francuski tim demonstrirao koliko bi mogao da bude opasan. Danas je u okviru Emirejts Kupa savladan londonski Arsenal – 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Memfis Depaj

Oba trenera su izvršila brojne izmene, u pojedinim trenucima meč je ličio na pravo prijateljsko odmerevanje snaga. Međutim, to ne može da pobije ono što smo videli od Liona. Posebno u drugom poluvremenu.

Arsenal je poveo pogotkom Obamejanga na centaršut Mihtarijana u 35. minutu. I "Tobdžije" su u tom intervalu bile bolje. Pokazivale više želje, češće napadali. Ali sve se promenilo ulaskom Dembela.

Snažni napadač je počeo da razgrđe odbranu Arsenala. Koliko je Lion zapravo tehnički moćan, nakrcan igračima koji mogu da puste magiju videli smo u 66. minutu.

Dugo je na desnoj strani Depaj držao loptu, niko od Arsenalovih igrača nije želeo da ga agresivno napadne. Na kraju je usledio centaršut i realizacija Dembela. Tačnije – školski udarac glavom.

Vrlo brzo videli smo i drugi gol. Ovoga puta Dembele je dobio dubinski pas od Ouara i ponovo prevario Lena.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading