(VIDEO) Sergejev opraštajni pogodak!

Autor:

Sport

27.07.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Sergej Milinković Savić postigao je gol za Lacio u pobedi od 4:0 na prijatejskom meču protiv Montove i tako se, najverovatnije, na odličan način oprostio od dosadašnjeg kluba.

Sergej Milinković - Savić

Srpski reprezentativac je u 43. minutu postigao treći pogodak za Rimljane, a mediji sa Apenina ističu da nije isključeno da je to bila poslednja njegova utakmica u dresu Lacija.

- Voleo bih da Sergej ostane, ali sam svestan da klub mora da izvaga ponude i donese pravu odluku. Ukoliko napusti klub, moraćemo da dovedemo adekvatnu zamenu. Neke igrače smo već skautirali, ali se ipak nadamo da će Sergej na kraju da ostane kod nas - rekao je trener Lacija Simone Inzagi.

Ukoliko SMS zaista ode na Old Traford to će verovatno značiti i odlazak Pola Pogbe, najverovatnije u Real Madrid, mada je interesovanje za Francuza pokazao i njegov bivši klub Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading