Besplatno i na Molde, blagajne otvorene u utorak i sredu!

Autor:

Sport

27.07.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je u velikom broju ispunila tribine stadiona na Banovom brdu na ovosezonskoj premijeri protiv Banantsa, fudbaleri Čukaričkog odgovorili su tada na najbolji moguči način, ubedljivom pobedom (3:0). Brđani su bili sjajni i u revanšu u Jerevanu, gde su trijumfom od 5:0 potvrdili plasman u drugo kolo, te su obezbedili najmanje još jedan evropski spektakl svojim sugrađanima.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Samuel Ovusu i Marko Docić

U prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope Čukarički je u Moldeu odigrao 0:0, revanš je na programu u sredu, 31. jula od 20,45 časova. Uprava kluba sa Banovog brda odlučila je da ponovo časti navijače besplatnim ulazom za istočnu tribinu, dok će se karte za zapadnu tribinu prodavati po ceni od 500 dinara.

Blagajne stadiona na Banovom brdu radiće u utorak od 12 do 20 časova i u sredu od 17 časova do početka utakmice. Jedna osoba moći će uz ličnu kartu da podigne četiri besplatne ulaznice za istočnu tribinu. Pozivamo vas da ispunite tribine stadiona Čukaričkog u sredu uveče i da pomognete mladom timu Aleksandra Veselinovića u pohodu na Ligu Evrope! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading