Mančester Siti "proigrao!"

Autor:

Sport

27.07.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Siti je već uhvatio takmičarsku formu! Rival nije bio iz kategorije top ekipa, ali su "građani" u duelu sa japanskom Jokohamom pokazali autoritet. Na kraju je bilo 3:1, uz prepoznatljive akcije iz trenerske kuhinje Pepa Gvardiole.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin De Brujne

Španski stručnjak na teren je izveo vrlo jaku postavu. U napadu su igrali Sane, Sterlig i Bernando Silva. Iza su delovali David Silva, Rodri i Kevin De Brujne.

Pravi strljački vod Pepa Gvardiole došao je do prednosti u 18. minutu. Bila je to sjajna akcija De Brujnea koji je lažnjakom prevario direktnog čuvara, a zatim zakucao loptu u mrežu.

Jokohama je igrala koliko joj je Siti dozvolio. Japanci su stigli do izjednačenja posle jedne kontre. Posle akcije Markoša Juniora, mrežu Sitija je uspeo da pogodi Kondi.

Međutim, brzo su stvari došle na svoje mesto. Do kraja poluvremena videli smo pogodak Sterlinga. Brojnim izmenama Pep Gvardiola je oborio ritam, ali je mladi Nmeča uspeo da podeblja trijumf šampiona Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading