JOVELJIĆ: REŠETAĆU KAO MOJ BRAT JOVIĆ!

Autor:

Sport

27.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terorisao je Luka Jović (21) golmane širom Evrope tokom dve sezone u Ajntrahtu i zaslužio transfer u slavni Real, koji je platio "orlovima" čak 60 miliona evra za momka rodom iz Bijeljine. Tražili su u Frankfurtu dostojnu zamenu za bivšeg napadača Crvene zvezde, a ako je suditi na osnovu prve takmičarske utakmice u novoj sezoni, uboli su džek-pot.

RepublikaFoto: youtube.com/Eintracht Frankfurt Die neuesten News TV
Dejan Joveljić

Dejan Joveljić (19), još jedan izdanak škole sa Marakane, takođe rodom iz grada u Republici Srpskoj, posle samo sedam minuta u igri zatresao je mrežu Flore u Talinu, doneo Nemcima pobedu od 2:1 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a sebi epitet junaka kluba sa Majne.

VREME KAO SAVEZNIK

Popularni Jovelja svestan je velikih očekivanja koja navijači Ajntrahta imaju od njega i bremena Jovićevog naslednika.

- Luku i mene povezuje mnogo toga, ali sva ta poređenja mi ne predstavljaju pritisak, već me dodatno motivišu. Dve godine je stariji od mene, samim tim iskusniji, a na meni je da naporno radim kako bih pokušao da dostignem njegov nivo u Frankfurtu u dogledno vreme. Znamo se dugo i mogu reći da Jović nije samo odličan igrač, već i veliki čovek - rekao je Joveljić za Sport klub nakon sjajnog gola glavom na debiju za "orlove" u prestonici Estonije.

Samo sedam minuta bilo potrebno Dejanu da zatrese mrežu Flore za pobedu "orlova" u LE!

BEZ PRITISKA

Dejan, za čiji je transfer Ajntraht platio Zvezdi 4.000.000 evra, nije imao tremu kada je u 64. minutu zamenio Gonzala Pasijensiju.

- Iskreno, uopšte nisam osećao pritisak ni tremu pred debi za novi klub. Srećan sam što mi je trener Adi Hiter pružio šansu da igram u drugom poluvremenu. Posle meča mi je uputio čestitke i pohvale za pobedonosni gol - zaključio je novi omiljeni stanovnik Frankfurta o čijem podvigu na debiju su u hvalospevima izvestili gotovo svi mediji u Nemačkoj.

Jovelja: Vratiću se u Zvezdu

Iako je tokom prošle sezone uglavnom imao ulogu trećeg napadača u Zvezdi, Dejan Joveljić je uspeo da postigne 11 golova i nagovesti veliki talenat. Utisak je da je mladi napadač prodat suviše rano, pre nego što je dobio priliku da u potpunosti igrački sazri.

- Pratim sve šta se dešava u vezi sa Zvezdom i "Delijama" i mogu samo da im poručim da ćemo se opet videti - potvrdio je talentovani golgeter da ima nedovršena posla na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading