MI KOLAŠINCI GOLORUKI IDEMO NA NOŽ!

Autor:

Sport

27.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goloruk na dvojicu napadača sa noževima jurnuo je fudbaler Arsenala Sead Kolašinac (26) u odbrani luksuznog džipa saigrača Mesuta Ozila. Otpor koji je pružio lopovima i naterao ih u beg, dok je Nemac sedeo sleđen na vozačkom mestu, zadivio je svet, ali i našeg atletičara Asmira Kolašinca (34), kojem je reprezentativac Bosne i Hercegovine dalji rođak.

RepublikaFoto: Starsport
Asmir Kolašinac podržao rođaka

- Takvi smo mi Kolašinci, ponosan sam na svog rođaka. Mnogi čak misle da smo rođena braća jer ličimo, obojica smo krupni i crni. Srce mi je zaigralo kada sam video snimak. U tom trenutku bih i ja isto odreagovao, ponašao se zaštitnički. U autu nisu bili samo Ozil i on, već i njihove supruge, koje je branio - istakao je Asmir za Srpski telegraf i nastavio sa analizom junaštva iz Londona:

- Otpor nisu očekivali. Napali su malog Mesuta, a ono iz džipa izlazi grdosija koja se ne brani, već juriša na njih. Džaba im i noževi. Jedino što mislim da u tom šoku nisu bili svesni da je Sead goloruk. A nije ni on bio svestan mogućih posledica kad mu je proradio adrenalin. Išao je srcem. Da su ga samo malo zakačili, ili nedaj bože izboli, ode nekoliko meseci pauze, možda i karijera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sead Kolašinac

Naš najbolji bacač kugle poručuje sa priprema iz rodne Sjenice da se nije čuo sa Seadom, ali da planira da mu pošalje poruku i da ga malo posavetuje.

- Napisaću mu: - Brate, sledeći put i ti ponesi nešto kad kreneš u fajt, dizalicu, recimo, šta znam. Šalim se malo, a situacija je bila vrlo ozbiljna - dodao je Kolašinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading