Muke bivšeg golmana Zvezde: Manojlović operisan, pauza tri meseca!

Autor:

Sport

26.07.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi za mladog srpskog golmana Filipa Manojlovića. Golman Hetafea danas je imao operaciju diskus hernije, a procenjuje se da će oporavak trajati oko tri meseca.

RepublikaFoto: FK Crvena zevzda
Filip Manojlović

Manojlović (23) je nekoliko nedelja patio od bolova u leđima, klupski lekari su proučavali uzrok istih i na kraju je zaključeno da je u pitanju diskus hernija. Operativni zahvat je bio uspešan i sada je preostao period oporavka.

Srpski čuvar mreže je prošlu sezonu proveo u grčkom Panioniosu, gde je zabeležio 11 nastupa, a u klubu će nakon toga biti procenjeno njegovo dalje angažovanje. Jedna opcija je odlazak na novu pozajmicu u januaru ili prelazak u drugi tim Hetafea, gde bi zajedno sa Ismaelom de Andresom konkurisao za mesto prvog čuvara mreže.

U svakom slučaju, u ovom trenutku je najvažnije da se Manojlović u potpunosti oporavi i bude u stanju da ponovo brani bez ikakvih smetnji. On je u Hetafe stugao u junu 2017. godine iz Crvene zvezde za obeštećenje od 1.250.000 evra. Ugovorom za klub iz predgrađa Madrida vezan je do jula 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading