Radnički žestoko oslabljen gostuje Zvezdi

Autor: Tanjug, Republika

Sport

26.07.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera niškog Radničkog Simo Krunić istakao je da je svestan snage Crvene zvezde, ali da će njegov tim uraditi sve da iznenadi aktuelnog prvaka Srbije u Beogradu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Simo Krunić

- Drago mi je što je Radnički u poslednjih nekoliko godina pokazao kvalitet u svim strukturama, od ogranizacije kluba do igračkog kadra, pa se zbog svega toga predstojeća utakmica naziva derbijem. Svesni smo koliko je Crvena zvezda jaka, u sredu je igrala evropsku utakmicu, ima samo dva dana odmora, ali i veliki fond igrača, tako da će protiv nas sigurno biti u najboljem mogućem sastavu u ovom trenutku - rekao je Krunić na konferenciji za medije u Nišu.

Krunić je otkrio da ne može da računa na Dejana Melega i Erika Jirku, igrače na pozajmici iz Crvene zvezde, kao i na povređenog Japanca Riotu Nomu, ali se oporavio Nermin Haskić.


- Haskić se oporavio, tokom ove sedmice nam je stigao Filip Knežević, tako da ćemo imati kvalitetna rešenja. Daćemo sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo u ovom derbiju i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Nama neka specijalna motivacija nije potrebna za ovu utakmicu. Igrači su dobro raspoloženi i spremni da pruže maksimum.

Krunić je bez ustezanja najavio da će po bokovima u ofanzivnom delu delovati Nemanja Tomić i Nikola Čumić, a u samom špicu Zvezdino dete Stefan Mihajlović.


- Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na meč sa Proleterom - zaključio je Krunić.

Utakmica 2. kola Superlige između Crvene zvezde i niškog Radničkog igra se sutra od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading