Karamele "otimaju" od Arsenala: Everton poslao bogatu ponudu za Zahu!

Autor:

Sport

26.07.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Everton je zainteresovan za dovođenje Vilfreda Zahe i za brzonogo krilo Kristal Palasa spreman je da ponudi 60 miliona funti plus jednog igrača, javlja Sky Sports.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilfred Zaha

Zaha se prethodnih dana dovodio u vezu sa Arsenalom, velika je želja menadžera Unaija Emerija, ali je prva ponuda Tobdžija od 40 miliona funti odbijena, pošto je navodno Palas tražio 80 miliona. 

Klub sa Emirejtsa u međuvremenu se nije oglašavao sa novom, pa tu situaciju namerava da iskoristi Everton i ukrade igrača iz Obale Slonovače. Zato su Karamele spremne da daju znatno više novca i uz to na Selhurst park pošalju jednog igrača, čije ime za sad nije poznato.

Najbolji fudbaler Palasa rešen je da napusti klub posle četiri i po godine, njegova namera je da ostane u Londonu i navodno je nekoliko puta isticao da mu je san da zaigra u Arsenalu.

Ipak, Everton je u ovom momentu sposoban da 26-godišnjem igraču ponudi finansijske uslove dovoljne da ga ubede da promeni mišljenje i preseli se na Gudison.

Fudbaler rođen u Abidžanu za Palas je do sad upisao 323 utakmice i postigao 53 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading