NULA U NORVEŠKOJ VELIKA KAO POBEDA: Bjeljić heroj Čukaričkog

Autor:

Sport

25.07.2019

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleru Čukaričkog ostali su neporaženi u meču sa Moldeom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope - 0:0.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Prvih 45 minuta igre, srpski tim je uspeo da sačuva mrežu samo zahvaljujući golmanu Beliću.

Molde je napadao od starta i pravo je čudo kako nije stigao do prednosti. Bio je opasniji, agresivniji, diktirao tempo od prvog minuta, imao loptu u nogama, smenjivale su se šanse pred golom Belića, koji je ipak odoleo Norvežanima. Nisu uspeli da  pronađu put do gola gostiju. 

Domaćin je imao 13 šuteva ka golu našeg tima, sedam u okvir,  dok Čukarički nije imao nijedan tokom prvog dela igre. 

Čukarički je bolje otvorio drugi deo utakmice. Najpre je pokušao Tedić sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla preko gola, potom je u 51. minutu, Ovusu šutirao sa oko 15 metara , dok je četiri minuta kasnije, Kovač bio u dobroj šansi, ali je Kraninks zaustavio njegov udarac. 

Imao je i domaćin nekoliko solidnih šansi, ali je Belić nastavio da briljira na golu. Tedić je i u finišu utakmice imao soldunu šansu, ali je izblokiran. Promene rezultata do kraja utakmice nije bilo, pa se "brđani" vraćaju u Beograd s odličnim rezultatom.

Čukarički je meč završio sa 10 igrača jer je Veljko Birmančević dobio dva žuta kartona za 10 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading