SALE PUŠI KO TURČIN DANKO PRŽI NOGE NA SUNCU!

Autor:

Sport

26.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaleri Partizana i reprezentacije Srbije Saša Ilić (41) i Danko Lazović (36) nekada su uživali na terenu na kom su činili čuda, a sada za sve pare uživaju u zajedničkom letovanju u Crnoj Gori. Budno oko paparaca Srpskog telegrafa ulovilo je dvojicu asova na čuvenoj Kraljičinoj plaži u Miločeru, gde par ležaljki košta paprenih 150 evra!

RepublikaFoto: Z.S.Radulović
U TOP FORMI: Danko Lazović

TOP-FORMA

S obzirom na to da su Ilić, koji je za crno-bele odigrao rekordnih 875 utakmica uz 240 postignutih golova, i Lazović bili s porodicama, prostom računicom dođe se do zaključka da dnevno za taj ugođaj puknu čak 300 evra. Ali za njih koji su tokom karijere igrali od Rusije preko Holandije do Turske i Španije jasno je da je to prava sitnica. Crno-bela legenda terala je loptu do pre nepuna tri meseca i konačno je u 41. godini okačila kopačke o klin. Poznato je da Sale Kapiten voli da zapali, pa je to bio neizostavan deo uživancije na Kraljičinoj plaži. Nije Iliću smetalo što je preko 30 u hladu, dohvatio je cigaretu i pušio ko Turčin, dok je njegov prijatelj Danko izbacio noge na sunce da nabaci malo boje. Ono što smo takođe zapazili jeste da Danko uprkos tome što ima 36 godina i dvoje dece sa prelepom suprugom Jovanom i dalje održava formu. Nije pustio bojler, već bi komotno mogao sutra da istrči na teren i pokaže mlađim kolegama kako se s lakoćom postižu golovi.

- Ilić i Lazović su pravi porodični ljudi. Došli su sa suprugama i decom, s kojom se često igraju loptom. Lako je Saletu sada, ne mora više da se krije, već može da se opusti uz cigarete, koje su, kako je sam u više navrata istakao, njegov najveći porok - rekao nam je jedan od meštana koji se zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: Z.S.Radulović
Danko Lazović i Saša Ilić

NIŠTA BEZ MOBILNOG

Na ekskluzivnim fotkama jasno se vidi da se Sale ne odvaja od telefona, osim kad ide u vodu. Ni to nije bilo teško otkriti o čemu je reč. Ilić obožava da prati rezultate i da bude informisan o svim fudbalskim dešavanjima u bivšim klubovima, kako Partizanu tako i Galatasaraju i Selti, čiji je bio član.

Decenijsko prijateljstvo Ilić i Lazović razvili su igrajući fudbal u Partizanu. Nastavili su da se druže i po završetku bogatih karijera, a druže im se i lepše polovine. Saša Ilić na čuvenu Kraljičinu plažu (ime dobila po srpskoj kraljici Mariji Karađorđević), koja je duga 120 metara i okružena čempresima i maslinama, dolazi u društvu supruge Tijane, sina Nikše i ćerkice Neve. Isti je slučaj i s Dankom, kome društvo pravi žena Jovana, naslednik Roman i ćerka Leal.

RepublikaFoto: Z.S.Radulović

Ilić: Cigarete najveći porok!

Da Saša Ilić ne može bez cigareta, priznao je u jednom od intervjuu.

- Nikada nisam krio, moj najveći porok su cigarete. Kad sam bio mlađi, izlazio sam i voleo da popijem. Otkad sam se oženio i dobio decu, poroci su smanjeni na minimum. Ostao je glas koji me i dalje bije - rekao je svojevremeno Ilić za jedan dnevni list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading