Veliki transfer u Sampdoriji: Ferero dovodi Di Frančesku ljubimca iz dana u Romi!

Autor:

Sport

25.07.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja možda nije realna, ali postoji, a niko ne može da isključi mogućnost da na kraju bude i ostvarena. Sampdorija je ušla u trku za dovođenje Radže Najngolana, koji je velika želja novog stratega velikana iz Đenove Euzebija di Frančeska.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Euzebio di Frančesko

Sampdorija već traži zamenu za Denisa Prata, a gazda kluba Masimo Ferero je navodno obećao svom treneru jedno veliko pojačanje. Da li će to biti Najngolan, ostaje da se vidi, iako šanse Sampdorije u ovom trenutku nisu velike.

Antonio Konte ne računa na Belgijanca koji je što zbog povreda što zbog nediscipline često bio van takmičarskog ritma tokom prošle sezone. U svakom slučaju, nije se pokazao kao pravo pojačanje i Nerazuri žele da ga se reše. Ako bi do nekog dogovora i došlo to bi verovatno morala da bude pozajmica, uz pozamašno učešće Intera u isplati Najnogolanovih primanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

Dok se opipava Radžin puls Samp radi na drugom planu. Opcija je i Simone Verdi iz Napolija. Sampdorija predlaže: zajam (plaćeni), obavezni otkup na kraju sezone (20.000.000) i ozbiljni procenti (20-30 odsto) od naredne prodaje.

Karta na koju takođe igra Sampdorija jeste Najngolanova želja da ostane u Italiji, bez obzira na interesovanja koja stižu iz Kine.

Di Frančesko je sarađivao sa Najngolanom u sezoni 2017/2018, kada je Vučica stigla do polufinala Lige šampiona, a temperamentni vezista bio jedan od najvažnijih igrača u toj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading