Sergej ide u Mančester!

Autor:

Sport

25.07.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić gotovo sigurno će od naredne sezone igrati za Mančester Junajted, pošto se njegov agent Mateja Kežman nalazi na Ostrvu na završnim pregovorima sa Crvenim đavolima, javlja Gazeta delo Sport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Ceo posao mogao bi da dostigne sumu od čitavih 90 miliona evra. Navodno, 75 će odmah pripasti Laciju, dok bi preostalih 15 nebeskoplavi mogli da dobiju kroz bonuse u zavisnosti od Sergejevih igara na Old Trafordu.

Dužina ugovora koji će Srbin potpisati za sad nije precizirana, ali prema navodima Gazete 24-godišnji vezista će godišnje zarađivati 5.8 miliona evra.

Na taj način, saga oko budućnosti Milinković-Savića trebalo bi da bude okončana posle duže vremena. Od prošlog leta se reprezentativac Srbije dovodi u vezu sa mnogobrojnim elitnim klubovima Evrope. Između ostalog, bilo je priča i o Pari Sen Žermenu, Juventusu i Milanu.

Njegov prelazak u Junajted praktično znači i da će Pol Pogba napustiti taj klub. Za francuskog vezistu je u prethodnom periodu najveće interesovanje pokazao madridski Real, a spominjao se i povratak u redove Juventusa.

Sa druge strane, i Lacio je uveliko pripremio zamenu za Sergeja. U pitanju je fudbaler Trabzona Jusufa Jazidžija.

SMS za Lacio igra od 2015. godine, kad je stigao iz Genka za 18 miliona evra. Ponikao je u Vojvodini u kojoj je debitovao 2014.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading