Atletiko želi da zagorča život Grizmanu

Autor:

Sport

24.07.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Atletiko Madrida zahteva od La Lige da ne registruje napadača Barselone Antoana Grizmana, koji je nedavno iz prestonice Španije otišao na Kamp Nou za 120 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman
Madriđani su osporili transfer francuskog reprezentativca i od Katalonaca potražuju još 80 miliona evra. Naime, Grizman je potpisao ugovor sa Barselonom samo nekoliko dana nakon što je otkupna klauzula sa 200 miliona evra smanjena na 120 miliona, ali Jorgandžije trvde da imaju dokaz da je ranije dogovorio transfer u redove prvaka La lige.

- Atletiko Madrid veruje da ta suma nije dovoljna, s obzirom na to da je jasno da je dogovor između igrača i Barselone bio napravljen pre nego što je vrednost izlazne klauzule smanjen sa 200 na 120 miliona. Podsećamo, igrač je saopštio da će napustiti klub 14. maja - naveli su u klubu iz Madrida.

Jorgandžije su od rukovodstva La lige zatražili da se oduzme fudbalska licenca Grizmanu dok Katalonci ne isplate preostali novac.

- Žalba Atletika je stigla. U narednim danima će biti konačno rešenje ove situacije - izjavio je predsednik La lige Havijer Tebas.

Grizman je debitovao za Barselonu u porazu od Čelsija 2:1 u meču Međunarodnog kupa šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading