Kraj jedne ere: Henes napušta Bajern posle 40 godina!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

24.07.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Bajern Uli Henes planira da na godišnjoj skupštini u novembru više ne učestvuje u izboru za čelnika trofejnog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uli Henes

Nemački dnevnik "Bild" ukazuje da Henes namerava da saopšti i da neće do kraja mandata, koji ističe 2022, ostati na mestu predsednika Nadzornog odbora.

Henes je na proleće najavio da će krajem sezone odlučiti da li će ostati aktivan u klubu, koji je prošle sezone osvojio duplu krunu.

On do sada nije davao nikakve intervjue, ali "Bild" tvrdi da je jasno da Henes napušta upravljanje kluba nakon 40 godina, tokom kojih je Bajern u dva navrata osvojio Ligu šampiona.

Legendarni nemački fudbaler prema pisanju lista, napušta klub i zbog kritike na njegov račun na prošlom zasedanju članova.

Henes namerava da svog zamenika i bivšeg šefa Adidasa Herberta Hajnera predloži za novog predsednika kluba i predsednika Nadzornog odbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading