Totenhem se konačno rešio najvećeg promašaja!

Autor:

Sport

24.07.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je 2016. kao najbolji strelac Eredivizije, odlazi tri godine kasnije kao jedan od najvećih transfer promašaja u istoriji kluba. Vinsent Jansen posle neuspešne epizode u Totenhemu karijeru nastavlja u Meksiku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jansen se pridružio Tripijeu

Spursi su nekadašnjeg reprezentativca Holandije doveli iz AZ Alkmara za 21 milion evra. Od tada Jansen je za londonski klub odigrao 42 utakmice i postigao samo šest golova u svim takmičenjima, od čega dva u Premijer ligi. Sve to u prvoj sezoni, dok je u naredne dve odigrao samo četiri meča za Totenhem. Igrao je u sezoni 2017/18. na pozajmici u Fenerbahčeu i na 18 utakmica postigao pet golova.

Jasno je bilo da za njega budućnosti nema u vicešampionu Evrope, a karijeru će pokušati da osveži u Meksiku. Monterej je realizovao transfer i platio ga sedam miliona evra. Kako je Totenhem dobio dva miliona od Fenerbahčea za pozajmicu, može se reći da je na Holanđaninu ukupno izgubio 12 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading