Nejmar sa PSŽ-om na turneji

Autor:

Sport

23.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Pari Sen Žermena, Nejmar da Silva na spisku je od 33 igrača koji će u utorak 24. jula krenuti na turneju po Kini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Prvak Francuske će na turneji odigrati tri utakmice, protiv Intera, Sidneja i ekipe Rena.

Nejmar je u poslednje vreme bio dovođen u vezu sa transferom u Barselonu i Real, ali čini se da je situacija takva da je najbliži tome da ostane na "Parku prinčeva".

Pari Sen Žermen je takođe potvrdio da se Brazilac uspešno oporavlja od povrede članka zbog koje nije bio u stanju da igra na Kupu Amerike.

- Kada je reč o njegovom članku, može se reći da terapije nastavljaju na dnevnom nivou što će rezultirati njegovim priključivanjem grupi tokom priprema u Kini. Radiološki snimci pete metatarzalne kosti koju je polomio u januaru pokazuju da oporavak teče normalno i prema očekivanju - stoji u saopštenju francuskog kluba.

Takođe, u francuskim medijima, konkretno "L'Ekipu", pojavila se informacija da je sukob igrača sa čelnicima kluba počeo kada je Brazilac povredio stopalo u januaru 2018.

Klub je želeo da ga momentalno pošalje na operaciju, ali je Nejmar želeo da igra kako bi učestvovao ovog leta na Kupu Amerike.

U Pari Sen Žermenu nisu bili zadovoljni kako ga je lečio lični lekar, Rodrigo Lasmar, koji ga je operisao i u martu 2018. To je izazvalo sukob lekara Parižana, Žerara Sailanta i Nejmarovog oca koji je branio metode brazilskog doktora.

Problem se produbio kada se Nejmar povredio u januaru ove godine, tako da su veze igrača sa klubom postepeno slabile do te tačke kada je poželeo da ode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading